Oma's sinaasappelcake van Gisela
Een recept vol warmte, herinneringen en de geur van thuis.
Wil je ook als nieuwe sponsor bijdragen, zodat we onze activiteiten kunnen blijven aanbieden? We horen graag van je.
Een recept vol warmte, herinneringen en de geur van thuis.
Warm, zoet en onweerstaanbaar: deze kaneelcake van croissantdeeg is een echte traktatie! Onverwachts visite of op zoek naar iets makkelijks én lekkers voor bij de koffie? Met maar een paar ingrediënten tover je zo deze heerlijke kaneelcake op tafel. De combinatie van krokant croissantdeeg, gesmolten roomboter en kruidige kaneelsuiker zorgt ervoor dat je van deze kaneelsuiker-croissantcake bijna niet kunt afblijven. Binnen een half uurtje staat hij al op tafel – warm is-ie het allerlekkerst, maar afgekoeld is hij ook nog steeds om te smullen!Ben je een echte zoetekauw? Dan is deze kaneelsuiker-croissantcake helemaal jouw ding. Maar delen mag natuurlijk altijd.
Samen eten is een mooie manier om tijd voor elkaar vrij te maken. Daarom delen we graag dit heerlijke recept voor wentelteefjes in hartvorm. Dit gerecht is perfect om een geliefde mee te verrassen. Serveer het warm. Het eten van deze wentelteefjes tovert vast een glimlach op een gezicht. Geniet er samen van! ❤️
Gevulde eieren zijn een geliefd hapje op feestjes, verjaardagen en borrels. Ze zijn niet alleen makkelijk te maken, maar ook altijd een succes bij je gasten. Deze kleine hapjes zorgen altijd voor een smaakvolle verrassing. Perfect als borrelhapje, op een buffet of gewoon om jezelf eens te verwennen!
Een unieke twist op een klassieker! Haal de smaken van Italië in huis met deze heerlijke Italiaanse appeltaart met een krokante crumble-topping. Perfect voor bij de koffie, als dessert of om je gasten te verwennen. Geniet van een stukje Italië op je bord. Een taart die nét zo goed smaakt als hij eruitziet!